Groen ontwerp en beheer

Wij zijn mannen van de praktijk. Maar met een academische achtergrond en een creatieve geest. Dat gebruiken wij graag voor nieuwe groene toepassingen en beheersoplossingen voor particulieren, beheerders, rentmeesters of grondeigenaren. Zo geven we advies op maat over het gebruik en toepassing van beplantingen in stad en land. Ook adviseren we bij beheer en onderhoud van bestaand groen in wijk, park, landgoed of grote tuin.

Iconen Dienstverlening 170815 23-23

 

 

 

 

 

Ontwerp

Wij werken voor een ontwerp altijd vanuit het veld. Omdat daar het gevoel ontstaat voor de plek, de mensen en de omgeving. Wij houden van weelderige, weldadige en beleefbare plannen. De Nederlandse ontwerptraditie en de klassieke villatuinen in Italië en de landschapsparken in Engeland en Duitsland zijn voor ons een voortdurende inspiratiebron. Dit resulteert in hedendaagse ontwerpconcepten met een klassieke schoonheid. Toeval bestaat niet in een goed ontwerp. Daarom zijn al onze ontwerpen voor landgoederen, begraafplaatsen en parken tot in detail ontworpen en gedetailleerd. Het houdt niet op bij een schetsontwerp: grondwerk, padenstructuur, beplantingen en materiaalgebruik zijn essentieel voor de uiteindelijke beleving van een plek.

Iconen Dienstverlening 170815-20-08-20

 

 

 

 

 

Beheer

We geven advies op maat over het beheer en onderhoud van bestaand groen in wijk, park, landgoed of grote tuin. Door vanuit het veld met de belanghebbende mee te denken, en veranderingen in gang te zetten. Zo adviseren we bijvoorbeeld hoe beheerders een laan kunnen verjongen, eigenaren hoe ze hun groen (erfgoed) het beste kunnen beheren, of bewoners bij groot onderhoud van de wijk.

 

 

Beslissers-06