Particulieren

Wij werken voor particuliere partijen in heel Nederland. Onder andere voor tuinbezitters, landgoedeigenaren en culturele instellingen. Daarnaast staan we groenvoorzieners en hoveniers bij met ontwerpen voor hun opdrachtgevers. 

 Wij houden ervan om te werken aan een weelderige tuin of traditioneel boerenerf. Een plek die past bij de opdrachtgever en recht doet aan de omgeving. Daarom staan we particulieren bij in het realiseren van hun ideale tuin of buitenruimte. Met overtuigende ontwerpen en bruikbare aanbevelingen. Hierbij steken we graag de handen uit de mouwen en werken we veelal op locatie, waar nodig en mogelijk in samenwerking met een lokale partner.

Om u in elk stadium van opname tot uitvoering van dienst te zijn staan we u graag bij met diverse praktische diensten als inventarisatie, ontwerp, beplantings- of beheerplan, werktekeningen en Klic-melding. Eventueel staan we u bij in de uitvoering. Informeer op welke wijze we u kunnen bijstaan in het realiseren van uw wensen.Ontwerpen vanuit het veld


Voor grote tuinen en bijzondere opgaven


Op maat gemaakte beplantingsplannen


Begeleiding van de uitvoering met raad en daad